Specialized řady SL

Elektrokola Specialized SL představují vrchol v oblasti moderních elektrických kol, která kombinují lehkost, výkon a všestrannost. Specialized je známá svým závazkem k inovacím a kvalitou, což se odráží i v jejich řadě SL. Tyto modely jsou navrženy pro cyklisty, kteří hledají zážitek z jízdy podobný klasickému kolu, avšak s dodatečnou pomocí elektrického pohonu.

 

2023-Specialized-Levo-SL-Comp-Carbon-07368

 

Klíčové vlastnosti elektrokol 4603524 Specialized SL

Lehkost a kompaktnost:

Modely SL jsou vybaveny jedním z nejlehčích motorů na trhu, což umožňuje lepší ovladatelnost a pocit z jízdy připomínající tradiční kola. Tato lehkost neubírá na výkonu, naopak poskytuje dostatečný boost při šlapání do pedálů.

Výkonný motor a baterie:

Řada SL je poháněna motorem Specialized SL, který poskytuje až 240 wattů asistovaného výkonu. Integrovaná baterie nabízí dostatek energie pro dlouhé vyjížďky, a je-li potřeba, je možné přidat externí bateriový modul, který prodlouží dojezd.

Minimalistický design:

Elektrokola Specialized SL jsou známá svým elegantním a nenápadným designem. Díky tomu jsou ideální pro ty, kteří chtějí užívat výhody elektrického pohonu bez zbytečné pozornosti na silnici.

Konektivita a technologie:

Specialized nabízí vlastní aplikaci, která umožňuje cyklistům přizpůsobit výkon motoru, sledovat stav baterie a dokonce i aktualizovat software kola. To vše přispívá k maximálnímu využití potenciálu elektrokola.

 

Modely řady Specialized SL

Specialized nabízí několik modelů v řadě SL, mezi nejpopulárnější patří:

Turbo Creo SL:

Silniční elektrokolo navržené pro dlouhé a rychlé jízdy. Je to ideální volba pro cyklisty, kteří chtějí zdolat kopce s lehkostí a rychlostí.

98123-50_CREO-SL-COMP-CARBON-HRVGLD-HRVGLDTNT_FDSQ

Turbo Levo a Kenevo SL: Horské elektrokolo určené pro terénní cyklistiku. Tento model je známý svou lehkostí a schopností poskytnout potřebný výkon pro náročné výstupy.

image

Turbo Vado SL: Univerzální městské elektrokolo, které nabízí pohodlí a rychlost pro každodenní dojíždění i delší vyjížďky.

93922-30_VADO-SL-50-EQ-BRSYYEL-BLKREFL_HERO_800x

 

Elektrokola Specialized SL představují ideální řešení pro ty, kteří chtějí kombinovat tradiční cyklistický zážitek s moderní technologií a výkonem. Jsou vhodná pro různé typy cyklistů – od městských dojíždějících po náročné horské cyklisty.